social & business value by people

Zicht op talent

ZmileCompany werkt vanuit de business en organisatiebedoeling.

 

ZmileCompany activeert business innovatie en procesverbetering, ondersteunt de impact van verandering en disruptie en stimuleert entrepreneurship, duurzaam meedoen en talentontwikkeling.

 

ZmileCompany brengt voor organisaties met behulp van o.a. ontwikkelprofielen de huidige en toekomstige behoefte aan talent en de impact van verandering en strategische vernieuwing in kaart en helpt deze te implementeren. Welke talenten heeft de organisatie nodig, welke hebben zij reeds in huis en hoe zijn deze het best te organiseren en te ontwikkelen richting de toekomst?

 

ZmileCompany coacht en adviseert medewerkers en management met persoonlijke talent- en loopbaanontwikkeling en het omzetten van ambities en talent naar actieplannen.

 

ZmileCompany implementeert innovatie, organiseert de flexibele schil (werkecosystemen) met projectteams, interim, zzp en detachering van de juiste mensen en talenten. Wij leveren maatwerk online talent centers met soft skill matching en services op het gebied van selectie-ontwikkel assessments, loopbaan coaching, persoonlijk leiderschap, strategisch talent management en entrepreneurship.

Why